Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Van Wonderen Stroopwafels

In 2017 opende wij voor het eerst de deuren naar eetbaar geluk in hartje Amsterdam. Met trots bakten wij onze eerste Stroopwafels op de Kalverstraat.   Lees Meer

Steeds meer publiek wist ons te bereiken en deze eerste winkel kon alle vrolijke bezoekers al snel niet meer bijbenen… Daarom hebben we toen besloten meerdere winkels te openen in het centrum van Amsterdam én binnenkort ook in Utrecht. We zien je graag snel in één van onze winkels terug! Goed om te weten, voor de liefhebbers die overdag geen tijd hebben langs te komen: Van Wonderen is ook in de avonduren geopend, houd er rekening mee dat onze winkels verschillende openingstijden hebben.

Van Wonderen Stroopwafels

In 2017 opende wij voor het eerst de deuren naar eetbaar geluk in hartje Amsterdam. Met trots bakten wij onze eerste Stroopwafels op de Kalverstraat. Steeds meer publiek wist ons te bereiken en deze eerste winkel kon alle vrolijke bezoekers al snel niet meer bijbenen… Daarom hebben we toen besloten meerdere winkels te openen in het centrum van Amsterdam én binnenkort ook in Utrecht. We zien je graag snel in één van onze winkels terug! Goed om te weten, voor de liefhebbers die overdag geen tijd hebben langs te komen: Van Wonderen is ook in de avonduren geopend, houd er rekening mee dat onze winkels verschillende openingstijden hebben.

        FLAGSHIP STORE       BOUTIQUE STORE